28-årig mand død efter skud

Den 28-årige mand, der i dag blev ramt af skud på Frederiksberg Allé i København, døde ved 20-tiden på Rigshospitalet.

En 28-årig mand er her til aften død, efter at han tidligere på dagen blev ramt af skud i hovedet ved et skyderi på Frederiksberg Allé i København.

En 28-årig mand er død på Rigshospitalet efter at være blevet skudt ned på Frederiksberg. Kort efter klokken 20 her til aften erklærede lægerne ham død efter at have slukket for hans respirator, skriver Ritzau.

Den 28-årige blev ramt af skud i hovedet ved skyderiet, der fandt sted på Frederiksberg Allé i København lige i nærheden af krydset ved Vesterbrogade omkring klokken 13 i eftermiddag.

Han blev straks indlagt på Rigshospitalets Traumecenter, hvor han altså indtil for kort tid siden har været holdt i live.

Tre anholdt

Kort efter skyderiet kunne politiet anholde en mand på 25 år, der mistænkes for at være indblandet i skudepisoden.

Han blev efter tip fra nogle vidner pågrebet på Vesterbrogade. Ifølge Københavns Politis centrale vagtleder er der tale om en person, som er kendt af politiet.

Senere på eftermiddagen blev yderligere to personer, en 19-årig og en 16-årig, anholdt i Greve syd for København.

Forbindelse til bandemiljøet

Den dræbte har relation til banden Bloodz fra den københavnske vestegn, oplyser politikommissær Jesper Simonsen fra Københavns Politis bandeenhed til DR Nyheder.

Den centrale vagtleder hos Københavns Politi Lars Feldt kan ikke oplyse om motivet til skyderiet. Det ligger dog fast, at der blev affyret flere skud. Vidner i området taler om tre-fire skud.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk