32-årig mand sigtet for at dræbe kvinde i Brædstrup

En 71-årig kvinde er fundet død i sit hjem, og en 32-årig mand er sigtet i sagen.

En 71-årig kvinde er fundet død i sit hjem i Brædstrup mellem Silkeborg og Horsens. En 32-årig mand er anholdt og sigtet for drabet, oplyser Jesper Brian Jensen, vagtchef ved Sydøstjyllands Politi.

Manden bliver anholdt på adressen, og han fremstilles i grundlovsforhør senere i dag. De pårørende til kvinden er underrettet.

Den anholdte havde ikke adresse i etplanshuset, hvor drabet fandt sted. Han har derimod adresse i Nordjylland, men ifølge vagtchefen havde den formodede drabsmand og kvinden en relation.

Vagtchefen ønsker ikke at oplyse nærmere om, hvordan de to personer kendte hinanden, eller hvad manden har forklaret om sagen.

Stadig afspærring på stedet

- Sagen er i sin spæde start. Vi arbejder også stadig på stedet, hvor der er afspærret, siger vagtchef Jesper Brian Jensen.

Ifølge ham vil anklagemyndigheden formentlig begære dørlukning under det kommende grundlovsforhør.

Hvis dommeren følger den anmodning, vil det kun være muligt for pressen og offentligheden at høre sigtelsen, samt om manden varetægtsfængsles.

Hvilke beviser politiet mener at have mod manden, og hvad den 32-årige selv forklarer om sagen, vil dermed ikke blive offentligheden kendt.

/ritzau/

Facebook
Twitter