7000 sms'er skal bevise familiefars overgreb på piger

En 49-årig mand henvendte sig under pseudonymer til unge piger og havde blandt andet sex med retarderet pige.

Retssagen mod famiiefaren fortsætter i næste uge. (Foto: Mads Jensen © Copyright: www.fedefotos.dk / Mads Jensen)

En 49-årig mand fra Nordsjælland har gennem de seneste år opbygget et tilsyneladende ganske omfattende netværk af identiteter, som han brugte til at kontakte unge piger.

Det siger specialanklager Jakob Buch-Jepsen tirsdag eftermiddag i Københavns Byret, hvor manden blandt andet er tiltalt for voldtægt af en 14-årig retarderet pige.

I alt skal manden have sendt og modtaget over 7000 sms-beskeder i sin korrespondance med 15 teenagepiger, som han ifølge anklagen forsøgte at lokke eller tvinge til sex.

- Hej pige...

I retten erkender den tiltalte flere af de 25 forhold. Eksempelvis står han ved, at han sidste vinter afpressede en pige for penge under trusler om at offentliggøre nøgenbilleder af hende.

Han erkender også at have dyrket sex med den 14-årige retarderede pige i sin bil, men han afviser at have kendt til hendes unge alder.

Specialanklager Jakob Buch-Jepsen fortæller, at det var den 14-årige piges mor, der satte politiet på sporet af sagen.

Siden overtog efterforskerne pigens profil på nettet og formåede på den måde at klarlægge mandens omfattende netværk af identiteter.

- Hej pige, jeg har to klienter fra London, der er interesseret i din krop. De er begge rige fyre, skal den tiltalte har skrevet til en af pigerne.

På den måde skal han ifølge anklagemyndigheden have forsøgt at overtale piger til sex mod betaling. I de fleste tilfælde afbrød pigerne imidlertid kontakten, inden det kom så vidt.

/ritzau/