8-årig mødte ærkeenglen Gabriel

Monika Frederiksons søn, Niklas, mødte på uforklarligvis både ærkeengle og Jomfru Maria. Det er hans skytsengle, siger en healer.

Niklas på billedet mødte på uforklarligvis både ærkeengle og Jomfru Maria. Det er hans skytsengle, siger en healer.

Niklas på otte år bliver beskyttet at selveste ærkeenglen Gabriel og Jomfru Maria. Det mener i hvert fald en healer på baggrund af nogle mystiske billeder Niklas' mor tog på hans seneste fødselsdag.

- Der er sådan nogle runde lyskugler, kan man sige, siger Monika Frederikson, der er mor til Niklas om billederne.

I tv-programmet 'Livet efter livet', som sendes på DR2 søndag aften, fortæller hun lige som andre danskere, skuespillere og sågar kongelige om overnaturlige oplevelser.

Ærkeengle og Jomfru Maria

Hendes oplevelse opstod, da hun tog i alt otte billeder af sin søn på hans fødselsdag. På seks af dem stråler den lysende kugle.

- Jeg viser billederne til min søn. Han siger, det er engle, siger Monika Frederikson, der er studerende i Aalborg.

Hun siger selv, at hun normalt ikke tror på uforklarlige fænomener. Men kort efter hun tog billederne, havde hendes søn en drøm, hvor han drømte, at han havde haft besøg af ærkeenglen Gabriel, ærkeenglen Michael og Jomfru Maria.

Søn kendte ikke navnene

- Hold da op, hvordan kan han sige det så spontant? Hvor har han de navne fra? For det med navne - det kender han overhovedet ikke til, siger Monika Frederikson.

Efter den episode er hun mere tilbøjelig til at tro på det okkulte. I tv-programmet 'Livet efter livet' får hun besøg af en healer, som vurderer billederne.

Skytsengel

- Det er ikke sædvanligt, at lyskuglerne er så store. Når jeg tolker ud fra det, så vil jeg sige at det er meget positivt, og meget god energi, siger healer Per Helge Kofoed Jensen.

- Det er nogle, der hjælper jer. Hvis du forestiller dig, at du har en skytsengel, siger Per Helge Kofoed for at forklare fænomenet.

FacebookTwitter