Aftenskolen et godt sted at score

Find en kæreste over drejebænken eller fransk madlavning. Aftenskolerne er populære scoresteder, og nu byder de nye forårskataloger fra FOF på særlige singlehold og sågar et kursus i at finde en kæreste.

Et kursus i madlavning kan være et godt sted at score.

Først et kejtet samarbejde - så en lækker middag med rødvin og grin.

På mange måder minder et kursus i madlavning om en første date.

Og det har Bodil Sylow Hansen taget konsekvensen af. Hun underviser på det populære madlavningshold "Skru op for gassen - for singler!" hos FOF i København.

Og populariteten skyldes ikke kun maden, men også, at det særlige singlehold er en måde at møde potentielle partnere på.

En del har fundet sammen

- Jeg ved, at der er en del par, der har fundet hinanden på mine hold, ligesom mange gode venskaber er opstået sådan. Man kommer virkelig hinanden ved, når man laver mad, siger hun til metroXpress.

Og kurset er langtfra det eneste af sin art. Både FOF og AOF udbyder kurser, der er særligt for singler, og FOF i København vil gerne have flere af slagsen.

- Vi ved jo, at mange går på aftenskole for at møde andre, og måske få en kæreste. Jeg tror, at der er potentiale for at gøre flere hold til singlehold, siger Maria Llambias, som er konsulent hos FOF, til metroXpress.

Mere flirt end madlavning

Bagsiden ved de særlige hold kan dog være, at deltagere går mere op i flirt end i madlavning.

- Jeg har set folk, der kun kommer en eller to gange for at se de andre deltagere an, hvorefter de holder op med at komme på kurset, fortæller Bodil Sylow Hansen til metroXpress.

Men for de frustrerede singler, der slet ikke gider madlavning eller keramik, har FOF også det mere målrettede kursus "Aldrig mere single!".

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk