Akkari er ikke længere talsmand

Den omstridte imam Ahmed Akkari er ude i kulden. Han er ikke længee talsmand for Islamisk Trosamfund. Årsagen er udtalelserne, som af flere bliver opfattet som dødstrusler mod folketingsmedlem Naser Khader.

Ahmed Akkari talsmand for de muslimske organisationer i Danmark (Foto: DR © DR)

Imamen Ahmed Akkari fortsætter ikke som talsmand for en række muslimske grupper i Danmark. Og Islamisk Trossamfund i København ønsker nu en afløser, der ikke er imam.Ved fredagsbønnen i Islamisk Trossamfund i København kom det frem, at man ikke længere ville lade sig repræsentere af imamen Ahmed Akkari.

- Akkari kan ikke være talsmand efter de her udtalelser, siger bestyrelsesmedlem Kasem Said Ahmad fra Islamisk Trossamfund.Udtalelserne var om den danske politiker Naser Khader, som blev fremsat i en fransk tv-dokumentar.Ikke ny imamLederen af islamisk trossamfund Abu Laben har sagt til Ekstra Bladet, at der kommer en afløser for Ahmed Akkari senest om en måned.Men bestyrelsesmedlem Kasem Said Ahmad mener ikke, at den nye talsmand kan være imam.- Nu kan vi se, hvad Akkari har gjort. Man stempler alle imamer og ser hvordan imamer opfører sig.Ahmed Akkari selv var fåmælt.- Jeg har ikke noget at sige til det, sagde Akkari til TV-AViSEN.

Facebook
Twitter