Ambulance er kørt ind i væltet træ

Blæsten har været årsag til, at flere træer er væltet ind over kørebanen.

En ambulance slap med et knust vindue, da den kørte ind i et væltet træ på motorvejen ved Kolding. (arkivfoto) (© colourbox.com)

Kraftig blæst i de sydlige dele af Jylland har i nat været årsag til, at flere træer er væltet, og i flere tilfælde er de væltet ind over kørebanen, oplyser politikredsene i Sydøstjylland og Syd- og Sønderjylland.

Sydjyllands Politi har mellem klokken 21 i aftes og klokken 5 i morges modtaget anmeldelser om 12 væltede træer på vejene, men de har ikke givet de store trafikale problemer.

Lidt over midnat kørte en ambulance ind i et træ, der var blæst omkuld og faldet ud på motorvejen mellem Fredericia og Kolding.

- Ingen kom noget til, da ambulancen ramte træet, men en rude i højre side af køretøjet blev knust, og det var en noget chokerende oplevelse for den person, der sad ved siden af føreren, siger vagtchef Jesper Brian Jensen.

- Blæsten har også fået vejafmærkningsmaterialer og enkelte havetrampoliner til at flyve rundt, men heldigvis er ingen personer kommet til skade, tilføjer han.

Meldingerne om væltede træer begyndte at komme ind omkring klokken 23 i aftes.

Blæsten er ved at aftage

- I alt har vi fået omkring 10-15 anmeldelser, siger vagtchefen cirka en time efter midnat.

Syd- og Sønderjyllands Politi fik den første anmeldelse allerede ved 21-tiden tirsdag aften.

- Vi har ikke fået meldinger om personskader, men flere veje har været midlertidigt spærret på grund af træer på vejbanen, siger vagtchef Søren Strægaard.

Vindfølsomme køretøjer er frarådet at køre over flere broer, men varslet er ophævet for Storebæltsbroen, og det samme ventes at se for de andre broer i løbet af morgenen.

/ritzau/