Anklager: Dansker administrerede pædofilt netværk

En 48-årig mand har ifølge anklageren misbrugt to børn, opfordret til andres misbrug af børn, distribueret materiale og forsøgt at handle et spædbarn.

Den tiltaltes forsvarer har ingen kommentarer så længe sagen står på. (Foto: ap graphics © DR)

En 48-årig mand fra Randers er tiltalt i en usædvanligt omfattende sag om pædofili, som begynder i dag. Ifølge anklageren administrerede den tiltalte mand de hemmelige websider ’Hoarders Hell’ og ’The Love Zone’, hvor han sørgede for, at medlemmerne delte nye overgrebsfilm og billeder.

Som administrator forlangte han ifølge tiltalen, at medlemmerne jævnligt filmede, at de begik overgreb mod børn, hvis de skulle forblive medlemmer.

En af de største pædofilisager

Politiet mener, at de har fanget en af de helt store aktører med anholdelsen af den 48-årige mand.

Ifølge Nationalt Cyber Crime Center i Rigspolitiet har den tiltalte været en af de mest aktive pædofile danskere på nettet. - Som det ser ud lige nu, så mener vi ikke, at der er andre danske administratorer, siger politi-inspektør Flemming Kjærside.

Forsøgte at handle et spædbarn

Et af de mange punkter i anklageskriftet handler om, at den tiltalte skulle have rejst til Rumænien for at skaffe et spædbarn. Her står der, at den tiltalte mand havde ”planlagt at købe eller på anden måde at skaffe et spædbarn med henblik på at udnytte barnet til seksuelle forhold”. Den tiltalte mand skal have ligget inde med 3696 billeder og 116 videoer med børneporno, da han blev anholdt i sommeren 2014. DR Nyheder har været i kontakt med den tiltaltes forsvarsadvokat, som ikke vil kommentere sagen.

Facebook
Twitter