Anmelder-roser til "Okay"

Dansk film har igen udspyttet et brag af en film. I hvert fald hvis man skal tro dagbladenes anmeldere, som nærmest står i kø for at binde superlativer på Jesper W. Nielsens nye film "Okay".

Dansk film har igen udspyttet et brag af en film. I hvert faldhvis man skal tro dagbladenes anmeldere, som nærmest står i kø forat binde superlativer på Jesper W. Nielsens nye film "Okay".

Især er der roser til filmens hovedrolleindehaver Paprika Steen,der i sin første rigtige hovedrolle på film formår at bevægeanmelderkorpset.

- Mens Steen tidligere især har brilleret som flippertyper udenstærk selvkontrol, overbeviser hun her totalt som denkontrolfreakede socialrådgiver, der sætter alt ind på at holdesammen på sin lille familie, skriver Informations anmelder, derkalder filmen for "Et velskabt komediedrama og endnu en triumf fordansk film".

Weekendavisen kalder med henvisning til filmens titel PaprikaSteens præstation for "mere end okay" og Berlingskes anmelder giverindsatsen stemplet "formidabel" og i Politiken belønnes filmen medfem hjerter ud af seks mulige.

Fire hatte fra Bogart

DR's filmanmelder Ole Michelsen kalder filmens manuskriptforfatterKim Fupz Aakeson for "en filmskriver af Guds nåde".

- Paprika Steen spiller den store og svære hovedrolle medbravur. Denne herlige film om en nok meget typisk københavnskfamilie bæres oppe af Paprika Steens sammensatte figur. Hun er storog kontrollerende, men hun er også et varmt handlingsmenneske, somskærer igennem og skaber noget for andre. Det er vanskeligt ikke atelske hende i det, der er hendes karrieres største og mestgennemkomponerede rolle. Det er megen ros sådan en jævn danskmartsdag, men det er fortjent, sagde Ole Michelsen i DR2'sBogart.