Apollo Rejser: Få pengene tilbage for din Egypten-rejse

Ombook eller afbestil din rejse til Hurghada i Egypten kvit og frit, lyder det fra Apollo Rejser. .

Apollo Rejser kan godt forstå, at man måske ikke har lyst til at bo på det hotel, der blev angrebet i Egypten i aftes. Derfor kan du få pengene tilbage, hvis du har købt en rejse med afgang inden for de næste 14 dage, oplyser Apollo Rejser til DR Nyheder. (Foto: Str © Scanpix)

Har du alligevel ikke lyst til at holde ferie i Hurghada i Egypten, så kan du få pengene tilbage eller ombooke til et andet sted.

I hvert fald hvis rejsen er købt igennem Apollo Rejser, oplyser selskabet til DR Nyheder. Meldingen kommer efter, at gerningsmænd i aftes affyrede flere skud på et hotel på det populære feriested.

- Vi har valgt at tilbyde de kunder, der skal afsted inden for de næste 14 dage, at de kan ombooke deres rejse kvit og frit eller få pengene tilbage, siger Glen Bisgaard, pressechef i Apollo Rejser.

Hvis du har booket en rejse til Hurghada med afrejse om mere end 14 dage, så kan du indtil videre ikke få pengene tilbage, men du kan godt ombooke den.

- Vi afventer lige de næste par dage for at se, om de officielle myndigheder ændrer på rejsevejledningerne, siger han.

Ingen danskere kom til skade under angrebet, men hotellet er populært blandt danske feriegæster. Op mod 80 mennesker har booket sig ind på hotellet i løbet af de næste 14 dage.

- Det er klart, at hvis man som rejsende har læst om det her hotel i avisen og ser, at man har booket et værelse på samme hotel, så vurderer vi, at så er lysten til at bo der nok ikke den samme, som da man bookede rejsen, siger Glen Bisgaard.

Ifølge ham er det ikke kutyme at tilbyde kunderne en refundering, når officielle myndigheder ikke har ændret i rejsevejledning, og 'tilbuddet' er derfor en undtagelse.