Bandidos og indvandrerbande i sammenstød i Aalborg

I løbet af dagen har der i Aalborg været sammenstød mellem medlemmer af indvandrerbanden Den Internationale Klub og rockerklubben Bandidos.

Der har været nogle uoverensstemmelser og skænderier mellem de to grupperinger, men ingen er kommet til skade - de eneste spor, efter at politiet skilte dem ad, var nogle knuste ruder i klubhuset. (Arkivfoto) (© DR)

Et lokalt opgør. Sådan betegner Nordjyllands Politi de tumulter, der flere gange i løbet af fredagen fik politiet til at rykke talstærkt ud til Dannebrogsgade i Aalborg. Her har rockerklubben Bandidos et tilholdssted på hjørnet ved Kastetvej.

Fredag eftermiddag fik Bandidos uventede gæster, men der blev ikke ligefrem budt på kaffe, da nogle medlemmer fra Den Internationale Klub dukkede op første gang ved 14-tiden og igen et par timer senere.

- Det er vores overbevisning, at der ikke er forbindelse til den verserende bandekrig i hovedstaden og andre steder, siger Bruno Brix fra Nordjyllands Politi.

Rent lokalt opgør

Hvad baggrunden for opgøret så er, kan han imidlertid heller ikke sige noget om. Men det er politiets opfattelse, at der er tale om et rent lokalt anliggende.

Der var optræk til ballade mellem de to bander, og der blev knust nogle ruder. Men da politiet hurtigt mødte talstærkt frem på stedet, valgte medlemmerne af Den Internationale Klub hurtigt at stikke af.

Da de efter et par timer valgte at vende tilbage, var politiet igen hurtigt på pletten og lagde sig imellem, inden situationen udviklede sig.

Politiet fandt en pose med nogle slagvåben, men ingen, der ville kendes ved posen.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk