Belinda udsat for indbrud: Troede det var en julespøg

Det var ikke den sædvanlige julestemning, der mødte Belinda Urban Meyer, da hun kom hjem fra juleaften i går aftes. Hendes hjem havde været udsat for indbrud.

Belinda Urban Meyer og hendes kæreste var blandt de uheldige, der fik indbrud juleaften. Det værste for hende er, at alle de noter fra studiet, der lå på hendes computer, nu er tabt.

Det var ikke den sædvanlige julestemning, der mødte Belinda Urban Meyer, da hun kom hjem fra juleaften i går aftes.

- Jeg kom hjem og så at der var lys i huset her i den bagerste ende af huset og troede sådan set at det var min kæreste, der var hjemme, fortæller Belinda til DR Nyheder.

- Så jeg tog i døren, og den var åben. Men da jeg så kiggede ud i køkkenet, så kunne jeg godt se at alle låger og skuffer var åbne, og der var ikke nogen som svarede, fortæller den studerende kvinde.

Hun skyndte sig at ringe til sin kæreste og bad ham om at komme hurtigt hjem. Men hun havde stadig ikke helt forstået alvoren:

- Jeg gik lidt i panik, og tænkte dette her er ikke rigtigt, det må være en dårlig julespøg, siger Belinda Urban Meyer.

- Det er rigtig ubehageligt at der har været andre mennesker inde i ens hjem og rode alt igennem og det værste er computerne der er væk, ikke så meget værdien af dem, men mere alt det der lå på, fortæller hun.

Blandt andet mistede både Belinda og kæresten alle deres noter fra studierne. Dagen derpå er Belinda dog faldet lidt til ro. Panikken er væk - men ubehaget står tilbage:

- Man kan jo ikke gøre så meget andet end at tage det med ro og ringe til politiet. Vi har stadig ikke overblik over hvad der mangler. Her er rigtig rodet, vi skal lige have ryddet op og kigget omkring. Men det er rigtig ubehageligt at se ens ting være revet i stykker og være smidt alle vegne, siger Belinda Urban Meyer.