En sommernat sidste år modtog Britta Buhl et opkald, som alle forældre frygter.
Hendes ældste søn, Magnus Buhl Hansen, var død i en trafikulykke på Langebro i København.
I dag sidder en 27-årig mand på anklagebænken, tiltalt for uagtsomt manddrab under særligt skærpende omstændigheder.
Og når retssagen går i gang, sidder Britta Buhl på tilhørerpladserne, hvor hun første gang skal se den mand, der ifølge anklagemyndigheden førte bilen, som kostede Magnus Buhl Hansen livet.
- Magnus skal ikke være urepræsenteret. Det her skal ikke være en formalitet, der bare skal overstås, siger hun til DR Nyheder.
- Vi skal være nogen, der viser, at det har gjort ondt på en hel familie og en hel masse venner. Derudover er der stadig nogle spørgsmål, som jeg ikke har fået svar på. Jeg vil gerne vide, hvordan Magnus døde.
Magnus Buhl Hansen var politibetjent i Københavns Politi.
Natten den 23. juli sidste år var han i tjeneste, men det var en tilfældighed, at han kørte over Langebro i København på det pågældende tidspunkt.
Ulykken på Langebro
Ifølge anklageskriftet kørte den nu 27-årig mand omkring klokken 00.20 på strækningen H.C. Andersens Boulevard midt i København over Langebro og mod Amager Boulevard på den anden side.
Den unge mand accelererede ifølge anklagen, så han kørte mellem 108 og 125 kilometer i timen, selvom vejen var våd, det var mørkt, og oversigtsforholdene var begrænsede.
Den tilladte hastighedsgrænse på broen er 50 kilometer i timen.
På broen overskred han midterlinjen, hvorefter han ramte to personbiler, inden han med mindst 117 kilometer i timen kolliderede med Magnus Buhl Hansens bil.
Efterfølgende flygtede manden fra ulykken.
Udover uagtsomt manddrab er den 27-årige tiltalt for at have været til fare for andres liv og førlighed.
Den tiltalte nægter at have været skyld i ulykken
Tiltale: Alkohol og for høj fart
Der er afsat fire dage til retssagen, og det forventes, at der falder dom 21. december.
Her skal en række andre trafikforseelser også vendes. For i alt er der 20 punkter i anklageskriftet.
Det er nemlig ikke første gang, at den nu 27-årige mand ifølge anklagemyndigheden har kørt for stærkt - både før og efter ulykken på Langebro.
Manden er blandt andet tiltalt for 24. august 2018 at køre 119 kilometer i timen ad Jyllingevej i København, hvor hastigheden ikke må overstige 60 kilometer i timen.
I marts 2019 blev han målt til at køre 166 kilometer i timen på motorvejen i Køge, hvor hastighedsgrænsen er 110 kilometer i timen.
Den 27-årige mand er også tiltalt for tre gange at køre med en promille, som ligger over det tilladte på 0,5. To gange før og en gang efter ulykken.
Den 10. marts 2019 blev han tidligt om morgenen stoppet af politiet i Indre København. En time efter viste en blodprøve en promille på 1,09.
Og lidt over en måned før ulykken på Langebro blev han stoppet ved Kongens Nytorv i centrum af København omkring klokken fem om morgenen. En blodprøve viste en halv time senere en promille på 1,13.
Efter ulykken på Langebro sidste sommer blev den nu 27-årige mand varetægtsfængslet i fire uger, men blev efterfølgende løsladt.
Kun tre dage efter blev han taget i at køre mindst 81 kilometer i timen ved Vigerslevvej - også i København, selvom man kun må køre 60 kilometer i timen.
Derudover er den unge mand tiltalt for - i oktober samme år som ulykken - at have kørt mindst to kilometer på Helsingørmotorvejen med en fart på 187 kilometer i timen, selvom man maximum må køre 90.
Skabte stor debat
Ulykken på Langebro har været en af de sager, som har været med til at skabe stor debat omkring vanvidsbilister.
Statsminister Mette Frederiksen (S) nævnte ulykken i sin nytårstale, hvor hun lovede strengere straffe til bilister, der kører vanvidskørsel.
Og i sidste uge præsenterede justitsminister Nick Hækkerup (S) et lovforslag, der skærper straffen med 50 procent, hvis man begår uagtsomt manddrab eller skader nogen i forbindelse med vanvidskørsel.
- Vi har desværre set helt forfærdelige episoder, hvor vanvittige personer slår folk ihjel med deres sindssyge kørsel. Det er dybt tragisk og illustrerer behovet for, at hammeren skal falde langt hårdere end i dag, lød det fra justitsministeren.
Sideløbende med lovforslaget forhandler regeringen lige nu med flere af Folketingets partier om det udspil mod vanvidskørsel, som regeringen præsenterede tilbage i begyndelsen af februar.
Britta Buhl sidder i dag tilbage med en kæmpe sorg, og hun er uforstående over, hvorfor den unge mand, som er tiltalt for at have dræbt hendes søn i en ulykke, kunne fortsætte med at kørte for stærkt bagefter.
- Jeg ville ønske, at jeg kunne fortælle ham, hvor meget han har ødelagt. Men det kommer jeg nok aldrig til.
Opdatering klokken 10.08: Den tiltalte er strandet i England med coronasymptomer, og dermed er sagen blevet udskudt til 14. december. Inden fredag aften skal han have fremvist, at han havde en gyldig flybillet tilbage til Danmark samt svaret på sin coronatest. Hvis han ikke kan det, vil han formentlig blive anholdt af politiet inden den 14. december.