Bettina købte pakkekalender fyldt med vareprøver: Jeg føler mig snydt

Det lignede ellers et godt køb - Årets julekalender fra Matas. Men lågerne er fyldt med vareprøver. Det er kalenderen her på billedet, der skuffer fælt. Den koster forresten 299. Matas tilbyder nu at refundre pengene for kalenderen.

Det lignede ellers et godt køb - årets julekalender fra Matas. Men lågerne er fyldt med vareprøver. Det er kalenderen her på billedet, der skuffer fælt. Den koster forresten 299. Matas tilbyder nu at refundre pengene for kalenderen.

Ville du give 299 kroner for en julekalender fyldt med gratis vareprøver - nok ikke.

Men det er, hvad kunder i Matas gjort, hvis de har købt kosmetikkædens årlige gave-julekalender.

Bettina Niebe troede, at hun havde gjort et godt køb, men da hun åbnede den første låge i kalenderen, var indholdet en stor skuffelse.

- Der var en duftprøve, siger hun til DR Nyheder.

Og skuffelsen fortsætter for Bettina Niebe - for de første fire låger indeholdt udelukkende små gratis vareprøver.

- Der ser jeg så, at det er gratis vareprøver -Der står jo NOT FOR SALE på dem, siger hun.

Flere sure kunder

Bettina Niebe er langtfra den eneste utilfredse julekalender-køber. I alt har Matas solgt omkring 2500 julekalendere, og på firmaets facebookside skriver utilfredse kunder:

- Synes godt nok at det er for ringe, at I fylder en kalender med vareprøver og så tager 299 kroner for den, står der blandt andet.

- Gaverne i lågerne kan jeg jo bare gå ned i Matas og bede om gratis, skriver en anden kunde.

Den samme frustration har Bettina Niebe.

- Jeg føler mig virkelig snydt, for jeg kan jo gå op i Matas og få præcis den samme, siger hun.

Får pengene tilbage

De mange reaktioner fra utilfredse kunder får nu Matas til at erkende, at deres julekalender ikke lever op til kundernes forventning.

- Vi har i bakspejlets klare lys måtte konstatere, at denne vare ikke lever op til forventningerne, og flere kunder finder den ikke acceptabel, siger Informationschef i Matas, Henrik Engberg Johansen, til DR Nyheder.

Han lover nu, at alle, der har købt julekalenderen med de gratis vareprøver, kan gå ned i den lokale Matasforretning og få pengene retur.

Facebook
Twitter