Bettingselskab tror mest på Eva Kjer-exit

Sagen om landbrugspakken og Eva Kjer Hansen er nu kommet på et bettingselskabs liste over udbud af spil.

Finansminister Claus Hjort Frederiksen kan godt give forberede sig på at sige farvel til en ministerkollega, hvis man skal tro spiludbyderen NordicBet. (Foto: liselotte sabroe © Scanpix)

Mens statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) forsøger at forene de blå partier under et krisemøde på Marienborg, spekulerer et bettingselskab i, hvor realistisk det er, at Eva Kjer Hansen (V) fortsætter som miljø- og fødevareminister.

Skal man tro NordicBet, så er sandsynligheden størst for, at hun stopper. Spiludbyderen giver odds 1,45 på, at Eva Kjer Hansen har forladt Miljø- og Fødevareministeriet inden 5. marts.

Hvis du tror på, at Eva Kjer Hansen er minister efter 5. marts, kan du få 250 kroner tilbage for hver hundredkroneseddel, du satser. Det er vel at mærke torsdag ved 17-tiden, du kan få det odds. Hvis du spillede på, at Eva Kjer bliver siddende, da NordicBet første gang udbød oddset torsdag formiddag, kunne du få odds 4,60.

NordicBet så sig nødsaget til at sænke oddset.

- Vi kunne se, at 90 procent af de indsatser, der kom, blev spillet på, at Eva Kjer blev siddende som minister. Og så sagde Lars Løkke noget med, at det ville være mere sandsynligt med et folketingsvalg, end at Eva Kjer ville stoppe som minister, siger Tonni Munk Jensen, der er oddssætter hos NordicBet.

Torsdag eftermiddag blev den landbrugspakke, der er kernen i ministerstormen mod Eva Kjer Hansen, vedtaget i folketingssalen. Men de fleste spørgsmål til ministeren fra de øvrige folketingsmedlemmer omhandlede hendes fremtid som minister.

De spørgsmål undveg Eva Kjer Hansen og forsøgte ihærdigt at rette fokus tilbage mod landbrugspakken.

Eva Kjer Hansen er torsdag aften sammen med statsministeren og de øvrige partiledere i blå blok til krisemøde på Marienborg, hvor de også skal forsøge at forhandle en tillægsaftale til landbrugspakken på plads.

Spiludbyderen har set sig nødsaget til at sænke oddset.

Opslået af DR Nyheder på 25. februar 2016