Bilist er død efter uheld på oversvømmet vej

Politiet måtte på grund af store vandmængder tilkalde helikopter for at finde forulykket ved Kalundborg.

En mand, der kort efter midnat blev bragt til Rigshospitalet efter et færdselsuheld ved Vesterlyng i Kalundborg Kommune, er afgået ved døden, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Der er tale om en 60-årig mand fra Svinninge. Mandens familie er underrettet.

Manden blev bragt til Rigshospitalet, efter at han i aftes tilsyneladende var kørt i grøften på grund af vand på kørebanen på Lyngvej ved Vesterlyng.

Mandens tilstand blev ved ankomsten til Rigshospitalet betegnet som kritisk.

Omkring klokken 21.20 modtog politiet en anmeldelse fra en kranvogn, der havde mistet forbindelsen til en person, som havde bedt om assistance.

Politiet sendte først en hundepatrulje til stedet. Da det viste sig umuligt at komme frem til den forulykkede bil, blev der efterfølgende tilkaldt en redningshelikopter og en redningsbåd til området.

Klokken 00.30 blev manden fundet omkring 75 meter fra den forulykkede bil. Det oplyste Midt- og Vestsjællands Politis presseansvarlige i nat. Manden blev herefter i helikopter bragt til Rigshospitalet, men hans liv stod altså ikke til at redde.

Politiet er fortsat i gang med at klarlægge det nærmere hændelsesforløb og har på nuværende tidspunkt ikke flere oplysninger i sagen.

/ritzau/

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk