BILLEDER Erhverslivet og flygtninge samles til integrationsfest

I dag er integrationsaktører samlet i Forum i København til den såkaldte Velkomstfest, hvor de gode erfaringer bliver delt.

  • Her taler Manila Ghafuri på 23 år fra Afghanistan, der kom til Danmark for 15 år siden som uledsagede flygtning. Hun fortæller sin historie sammen med Silas Masoud, Abdissa Abdo og Fawad Mohamadi, der ligeledes kom til Danmark som uledsagede flygtninge. (Foto: Uffe Weng © Uffe Weng Gunl)
  • Ammar Abd Alwahab er fra Syrien og tandlæge. Han drøfter karrieremuligheder til Velkomstfesten med Marie Louise Dvinge fra Risk Compliance Officer. (Foto: Uffe Weng © Uffe Weng Gunl)
  • Disse unge mennesker fortæller deres historie som uledsagede flygtninge til Velkomstfesten i Forum. (Foto: Uffe Weng © Uffe Weng Gunl)
  • Velkomstfesten er en fest med erhvervslivet og andre aktører, der skal byde flygtninge velkommen i Danmark. (Foto: Uffe Weng © Uffe Weng Gunl)
  • En lille fodboldkamp blev det også til i Forum, hvor Velkomstfesten blev afholdt. (Foto: Uffe Weng © Uffe Weng Gunl)
  • I den mere kreative hjørne var der plads til at sætte karrieresamtalerne på hylden og fordybe sig i bl.a. brodering. (Foto: Uffe Weng © Uffe Weng Gunl)
  • Flygtningenes historier blev visualiseret på et stort lærrede. (Foto: Uffe Weng © Uffe Weng Gunl)
  • Der blev netværket en del til Velkomstfesten. (Foto: Uffe Weng © Uffe Weng Gunl)
1 / 8

Musik, workshops og mange flygtninge. Det er ingredienserne for Velkomstfesten, der skal byde flygtninge velkommen til Danmark.

Festens formål er at samle landets vigtigste integrationsaktører, så de gode erfaringer kan blive delt, hvor bl.a. mødet mellem flygtninge og erhvervslivet er på dagsordenen.

Det er Gry Ravn, der er initiativtager bag festivalen. Hun blev kendt for sin velgørenhedsarbejde sidste år, hvor hun samlede 200 tons tøj til bådflygtninge på Lesbos.

Arrangementet begyndte klokken 12 i dag og slutter klokken ni.

Se billederne foroven af Velkomstfesten.