BILLEDER Ministre, kongelige og kendte til gallamiddag

De mange gæster glædede sig til en herlig aften med gallafest på Fredensborg Slot.

Den danske regering var blandt gæsterne til aftenens gallamiddag på Fredensborg Slot, hvor dronning Margrethe var vært for den mexicanske præsident Enrique Peña Nieto og førstedame Angélica Rivera.

Og det var nogle spændte ministre, der ankom til slottet i Nordsjælland.

- Jeg forventer en rigtig hyggelig aften, hvor vi får lært det mexicanske præsidentpar bedre at kende. Vi har en travl dag i morgen med masser af møder, så er det rart med sådan en aften. Jeg ved, at det betyder rigtig meget for vores gæster fra udlandet at møde vores kongefamilie. Det at have en kongefamilie gør Danmark til noget specielt i udlandets øjne, sagde udenrigsminister Kristian Jensen (V) på vej ind på slottet.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) fremhævede på den røde løber de mange handelsmæssige aftaler mellem Danmark og Mexico, som ent statsbesøg som dette fører med sig, men han glædede sig også til en hyggelig aften, fortalte han.

- Jeg glæder mig til at høre dronningens tale og præsidentens tale. Og så er det en dejlig måde at være sammen med mine ministre på, sagde statsministeren.

Se billederne fra den røde løber herover