Biltyve dræbte kvinde i Kokkedal

En kvinde er blevet dræbt af biltyve i sit hjem i et rækkehus i Kokkedal i Nordsjælland. Tyvene blev forstyrret af kvindens mand. Den ene overfaldt ham, mens den anden gik ind i huset og overfaldt kvinden.

Politiet afspærrer gerningsstedet i Kokkedal. (© Localeyes)

To mænds forsøg på at stjæle en bil i Kokkedal i Nordsjælland udviklede sig tidligt i morges til en voldsom forbrydelse.

Den ene af mændene trængte ind i rækkehuset og slog husets kvindelige beboer ihjel, mens den anden overfaldt hendes mand, oplyser politiet.

Det er anden gang inden for kort tid, at tyve eller røvere trænger ind i et privat hjem og slår beboeren ihjel.

Råbte af biltyve

Mellem klokken fem og seks vågnede manden i rækkehuset og kiggede ud af vinduet. Han kunne se, at to mænd var i færd med at stjæle parrets bil. Han tog tøj på, gik uden for og råbte ad dem, oplyser politiinspektør Karl Erik Agerbo i Nordsjællands Politi.

- Den ene gik hen til ham og slog ham i hovedet og pressede ham ind i huset. Den anden gik oven på og udøvede vold mod kvinden. Hun er erklæret død, siger Agerbo.

Politiet er meget interesseret i eventuelle vidner i drabssagen, som skete på Brødregårdsvej i Kokkedal.

I forbindelse med efterforskningen spærrede politiet for trafikken ad Brønsholmvej.

I forvejen er Nordsjællands Politi i gang med at opklare sagen om røveriet og drabet i Smørum den 8. oktober. Tre mænd trængte ind hos et ægtepar, som begge blev bagbundet og fik sat tape for munden. Den 65-årige Freddie Olin Pedersen døde af kvælning.

Røverne, tre unge mænd, stak af med kontanter og familiens bil. For nylig blev en 22-årig anholdt og derefter varetægtsfængslet i sagen.

Facebook
Twitter