Blodig dag i trafikken

Fem personer har i dag mistet livet i trafikken rundt om i landet.

Lægerne på Rigshospitalet kæmpede i dag forgæves for at redde en 26-årig kvindes liv, efter hun var blevet påkørt af en flugtbilist.

Hele fem personer blev tirsdag dræbt i trafikulykker rundt om i landet. I Sønderjylland blev tre personer dræbt i samme ulykke. I København blev en 26-årig kvinde dræbt af flugtbilist.

Stødte frontalt sammen

Tre personer mistede i formiddags livet, da to personbiler stødte frontalt sammen på Hellevad Bovvej øst for Tinglev i Sønderjylland.

Der var i den ene bil tale om en 69-årig mand og en 65-årig kvinde. Ved sammenstødet blev de fastklemt, og ifølge politiet døde de på stedet. I den anden bil befandt sig en yngre mand på 24 år. I første omgang overlevede han kollisionen, men han afgik senere ved døden på sygehuset.

Intensiv jagt på flugtbilist

Nørrebro i København dræbte en flugtbilist i de tidlige morgentimer en 26-årig kvinde. Dette skete, da kvinden passerede krydset ved Jagtvej/Mimersgade. Lægerne måtte ud på eftermiddagen opgive at redde kvindens liv, efter hun ellers i flere timer på Rigshospitalet havde kæmpet for sit liv. Politiet indledte straks en intensiv jagt på flugtbilen og dens fører.

Tidligere mistede en 70-årig mandlig cyklist livet i en højresvingsulykke i krydset Borups Allé/Hillerødgade på Nørrebro i København. En lastbil dræbte ham på stedet.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk