Bombemand har tidligere raseret sygehus

Den mand, der er anholdt for at stå bag bomben på Aalborg Sygehus, har tidligere raseret sygehuse. Inden han placerede en krysantemumbombe på det nordjyske sygehus, har han ladet sin vrede gå ud over sygehusene i både Næstved og Slagelse.

Den mand, der fredag blev anholdt for at have bragt enkrysantemumbombe til sprængning på Aalborg Sygehus har tidligereraseret sygehuse.

Ifølge Næstved Tidende har den 39-årige i flere år huseretvoldsomt i Næstved. Avisen skriver, at han har set sig sur påmyndigheder og behandlere, men betragter ikke sig selv som psykisksyg. Han er bare vred.

I oktober 2001 kørte han i en sølvgrå BMW ind gennemindgangspartiet til Næstved Sygehus - i raseri modbehandlingssystemet.

Han havde en promille på 2,11 og fik efterfølgende frakendtkørekortet i tre år, fire måneders fængsel og dømt til behandlingfor alkoholmisbrug.

Ville ikke have psykiatrisk behandling

Siden optrinnet på Næstved sygehus har han ifølge avisen gjort siggodt kendt af politiet i Næstved. Han er senest dømt for vold moden af kommunens ansatte. Og han ville hellere i fængsel end at haveen behandlingsdom.

- Hvis jeg skal underkastes psykiatrisk behandling, skalhalvdelen af alle danskere have samme tur, sagde han i retten istarten af november sidste år.

Han blev dømt til ambulant behanding og løsladt. Han ønskede sigat komme ind på den selvejende institution "Den grå zone" iAalborg. "Den grå zone" er et sted for folk, der føler sig i klemmei systemet.

I Næstved har han sidste år begået omfattende hærværk ved atsmadre ruder. Men heller ikke sygehuse går altså ram forbi.

Han har også smadret cykler imod ruderne ind til SlagelseSygehus.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter