Borgerservice: Samtlige savnede danskere har givet livstegn efter terror i Nice

Mange udenlandske turister blev dræbt og såret under terrorangrebet i Nice.

Bunken af blomster på Promenade des Anglais i Nice vokser stadig. (Foto: JOHN G MABANGLO © Scanpix)

Fredag lød meldingen fra Udenrigsministeriets borgerservice, at færre end ti danskere i Nice ikke havde givet lyd fra sig efter terrorangrebet på strandpromenaden i byen.

I dag oplyser borgerservice så endeligt, at der ikke er flere, der mangler at få kontakt med venner og familie i den franske ferieby.

- Mig bekendt er der ikke flere, der ikke har kontakt, siger centerchef i borgerservice Ole Egberg.

- Flere af de danskere, der ikke havde givet kontakt, var ikke engang i Nice, siger han og understreger vigtigheden af, at det er vigtigt at give dem der hjemme vished ved at kontakte dem, når man rejser i et land med pludseligt opstående kriser.

Amerikanere, tyskere, schweizere, ukrainere, marrokanere og mange udenlandske turister var blandt ofrene, da gerningsmanden pløjede ind i menneskemængder på Promenade des Anglais.

Ingen danskere var blandt de dræbte eller sårede under terrorangrebet, som kostede 84 mennesker livet.

Blandt de savnede, som flere medier skrev om, var en 45-årig mor og hendes tre børn poå 6,12 og 14 år, som skulle være i Nice til den 15. juli - dagen efter terrorangrebet.

Flere medier skrev om den bekymrede familie hjemme i Danmark, som også kontaktede borgerservice for hjælp.

Og endelig fredag aften var der livstegn fra Frankrig. Moren og hendes tre børn havde hverken læst nyheder, set fjernsyn eller haft telefonen tændt, så de havde intet hørt om angrebet og var derfor uvidende om familiens bekymringer derhjemme.

Familien var rejst fra Nice til Monaco og havde ikke været i nærheden af angrebet.