Brand i bygning på Strøget i København er under kontrol

4 stationer og specialtjenester kæmper i øjeblikket for at for at slukke brand i København

Branden i indre København er under kontrol og der er nu gang i efterslukningsarbejdet. (Foto: Foto: Hovedstadens Beredskab © Foto: Hovedstadens Beredskab)

Omsider er det lykkes 4 bransstationer, specialtjenesten og Beredskabets Frivillige at få slukket den brand, der siden tidligt lørdag morgen har hærget en bygning i Nygade i København. Det skriver Ritzau.

Arbejdet kommer dog til at vare ved et par timer endnu, da der fortsat er en del efterslukningsarbejdet, oplyser operationschefen i Hovedstadens Beredskab til Rizau.

- Den har haft godt fat i etageadskillelserne, så dem er vi ved at skære op for at sikre os, at der ikke er lommer af ild. Det siger Kristian Næsted, der er operationschef i Hovedstadens Beredskab til Ritzau.

Branden blev opdaget i morges, da en patruljevogn tilfældigvis kommer forbi den brændende bygning.

- Det er en større brand, som en af vores patruljer opdager, da de kører forbi tidligere og synes, at de kan se flammer, siger vagtchef Henrik Brix til Ritzau,

Politiet fortller til DR Nyheder at der tale om en erhvervsejendom og forsikrer, at der ingen mennesker har været i bygningen

- der er derfor heller ingen tilskadekomne, siger vagthavende hos Hovedstaden Beredskab.