Brian Laudrup på vej væk fra Chelsea

Brian Laudrup kommer ikke til FC København i denne omgang. Men på et pressemøde sidst på eftermiddagen hos Chelsea kom det frem, at Brian Laudrup gerne vil hjem til Danmark, at der har været forhandlinger med FCK, men at der ikke er skrevet kontrakt og i hvert fald ikke bliver det før de to klubbers returopgør i pokalvindernes Europa Cup.

Alt tyder nu på, at Brian Laudrup forlader fodbold-klubbenChelsea og vender hjem til dansk fodbold. Der har væretforhandlinger med FC København, men der er ikke skrevetkontrakt.

På et pressemøde i dag kl. 17.00 dansk tid hos Chelsea kom detfrem, at FC København for nogle uger siden forsøgte at leje BrianLaudrup af Chelsea, men det afslog ledelsen i den engelske klub.Alligevel ser det ikke ud til, at danske tilskuere skal vente ievigheder, før de kan se Brian Laudrup på danske stadions. Laudruphar nemlig lidt af hjemlængsel gennem længere tid. På pressemødetblev det imidlertid understreget, at der ikke sker noget indennæste uges returopgør i pokalvindernes Europa Cup mellem de toinvolverede klubber: Chelsea og FC København. Men Chelseasdirektør, Colin Hutchinson, tegnede tre muligheder for Laudrup, derstadig er bundet af sin tre-årige kontrakt med den engelske klub.Han kan blive i Chelsea, standse karrieren eller flytte til endansk klub. Brian Laudrup fortalte, at hans ønske om at komme tilen dansk klub ikke havde noget med den spillende manager, GianlucaViallis, meget omtalte rotationssystem at gøre. Det er heller ikkepå grund af pres fra sin familie, at Laudrup vil hjem tilDanmark.

- Det er ene og alene for min egen skyld. Jeg føler, at jeg erkommet til et tidspunkt i mit liv, hvor jeg gerne vil hjem, sagdeLaudrup, der har været udlandsprofessionel i ti år. Når man harbesluttet sig for at tage hjem, er det svært at blive og opfyldesin kontrakt, sagde Laudrup.

Han fortalte, at det havde været en vanskelig beslutning attræffe ikke mindst på grund af den tre-årige kontrakt med Chelsea,men Laudrup ønsker at afslutte karrieren i Danmark.

- Jeg skrev under på kontrakten med det formål at opfylde den,men virkeligheden har vist noget andet, sagde Laudrup. Selv omkontrakten bliver brudt i utide, ser Colin Hutchinson det som enrigtig beslutning af klubben at skrive kontrakten.

- Både Vialli og de andre spillere elsker ham, men det her er enbeslutning, han ønsker dybt nede - det er ikke en beslutning, hanhar truffet i løbet af kort tid, sagde Hutchinson.

På trods af ønsket om at skifte til en dansk klub, har BrianLaudrup ingen planer om at revurdere sin beslutning om sitlandsholdsfarvel.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk