Carsten Koch formand for skattekommissionen

Den tidligere socialdemokratiske skatteminister Carsten Koch bliver formand for ny skattekommission. Carsten Koch er i dag direktør i Danske Invest.

Tidligere socialdemokratiske skatteminister Carsten Koch bliver formand for skattekommissionen. Carsten Koch er direktør i Danske Invest. (Foto: Jens Astrup © Scanpix)

Den tidligere socialdemokratiske sundheds- og skatteminister Carsten Koch bliver formand for VK-regeringens nye skattekommission. Kommissionen skal komme med forslag til en kommende skattereform.

Statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) roser Carsten Koch, som i dag er direktør for investeringsforeningen Dansk Invest, for at favne bredt. Carsten Koch er cand.polit. fra Københavns Universitet og har tidligere været økonom i Arbejderbevægelsens Erhvervsråd.

Solid ballast

Skattekommissionen skal senest i begyndelsen af 2009 vurdere, hvordan skatten på arbejde kan sænkes. Det skal ifølge regeringen ske uden at øge skatterne for boligejerne.

- Han har dels en solid faglig ballast, og han har et godt blik for samspillet mellem det skattefaglige og politiske, siger statsministeren om Carsten Koch.

Facebook
Twitter