Christinas krop er ødelagt: Fik lavet nye bryster lige efter stort vægttab

Christina og 11 andre danskere viser deres ødelagte kroppe frem, fordi de vil advare andre mod at gøre lige som dem.

26-årige Christina fra Svenstup blotter sine bryster for at advare andre mod plastikkirurgi. (© DR / UNITET)

Plastikkirurgi, brug af solarier, bodybuilding og ekstremt forhold til mad kan sætte katastrofale spor på din krop.

I DR3-programmet 'Min krop til skræk og advarsel' står 12 danskere frem og blotter deres nøgne, ødelagte krop, for at advare andre danskere mod at gøre som dem.

Én af dem er 26-årige Christina fra Svenstrup. En fedmeoperation hjalp Christina med at tabe sig næsten 100 kg. Med vægttabet forsvandt hendes bryster, så kort efter valgte hun at lægge silikoneimplantater i dem.

Men i dag har den operation ødelagt hendes unge krop.

- Jeg tror ikke på, at jeg ville kunne få den tillid til at kunne vise en fyr, som jeg er tiltrukket af, det billede, som jeg selv ser i spejlet. Fordi jeg væmmes selv ved det, siger hun.

Find ro og slap af

Den operation, der skulle give Christina brysterne tilbage, gik helt galt. Sårene ville ikke hele, hun fik bylder og implantaterne er faldet ud eller blevet fjernet fem gange.

Hvis den unge nordjyde kunne skrue tiden tilbage til lige efter, hun havde tabt sig, ville hun derfor tale sig selv fra at haste ud i plastikkirurgien:

- Du aner ikke, at den ulykke, du føler lige nu, bare er en bagatel i forhold til det mareridt, du kommer til at gennemgå. Så stop op nu, Christina. Find ro i din krop, for det kommer til at gå så grueligt galt, siger hun.

Se Christinas råd til sig selv, da hun var 24 år og endnu ikke havde været under kniven, i videoen her under:

FacebookTwitter