Cirkus Arena: Mange og ivrige mennesker gør elefanterne bange

Tre cirkuselefanter løb pludselig løbsk under en badetur i Karrebæksminde og kom i karambolage med en bil, der slap med buler ved sammenstødet.

Cirkus Arenas elefanter fik deres årlige bad ved stranden i Karrebæksminde. Omkring 10.000 mennesker fulgte den store badedag, og der mange og ivrige mennesker, var for meget for de store dyr, mener Cirkus Arena. (Foto: FINN JOHN CARLSSON © Scanpix)

Da Cirkus Arenas tre elefanter, Lara, Jenny og Jungla, lørdag skulle bade ved stranden i Karrebæksminde lørdag, tog seancen pludselig en uventet drejning.

Nogle tusinde mennesker var ifølge Cirkus Arena i år mødt op for at se elefanterne få sig en skyller i den sydsjællandske sommervarme, og det blev ifølge cirkussets presseansvarlige, Thea Hviid Ødbehr, for meget for elefanterne.

De store dyr begyndte pludselig at løbe, og én af elefanterne kom i farten i karambolage med en parkeret bil, som fik nogle buler ved sammenstødet.

Parkeret bil slap med buler

- De mange tilskuere plejer at respektere vores anvisninger, men folk var særligt talstærke og ivrige i år for at komme tæt på Lara, Jenny og Jungla. Det betød desværre, at en bil blev medtaget, siger hun i en mail til Ritzau.

Ifølge hende vil man ikke stoppe med at bade elefanterne på trods af episoden.

- Men næste år vil vi alliere os med det stedlige politi, så trafik og tilstrømning reguleres, udtaler hun.

Øjenvidne: Elefanterne "gik amok"

En af de personer, der var til stede for at se elefantbadningen fortæller til TV 2, at elefantpasserne løb væk, fordi elefanterne "gik amok".

- Det så rimelig voldsomt ud, og det kunne lige så godt have været en bil med en person i, siger Mickel Nielsen til TV 2.

Mickel Nielsen filmede optrinnet, og på videoen kan man se, at den sorte bils kølerhjelm har fået nogle knubs.

Elefantbadningen har været en tradition i mange år i Karrebæksminde, og begivenheden er blevet et tilløbsstykke, som flere og flere ifølge Thea Hviid Ødbehr kommer for at overvære.

/ritzau/

Facebook
Twitter