Dansk par bag handel med thai-piger

Der kan tjenes mange på at arrangere ægteskaber mellem fattige thai-kvinder og danske mænd. Søndagsmagasinet fortæller i aften om, hvordan et dansk/thailandsk par i Vejle har arrangeret ægteskaber og taget sig godt betalt for det.

Danske bagmænd tjener store penge på at arrangere ægteskabermellem fattige thai-kvinder og danske mænd. Søndagsmagasinetfortæller i aften om, hvordan et dansk/thailandsk ægtepar i Vejlehar arrangeret ægteskaber og taget sig godt betalt både for athjælpe de thailandske piger til Danmark og for at hjælpe danskemænd med at finde sig en thailandsk kone.

Det danske par har et hus i kvindens hjemby i Thailand, ogherfra sælger de drømmen om velstand og en dansk mand til dethailandske kvinder, som betaler 30.000 kr. til parret for turentil Danmark, hvilket svarer til seks årslønninger. Kvinderne målåne pengene med pant i deres familiers jord og ejendomme, men fårat vide, at de danske mænd gerne betaler regningen, når først de eri Danmark.

I Danmark bliver kvinderne præsenteret for danske mænd, dergerne vil have en thailandsk kone, og som har reageret på parretskontaktannoncer, uden at vide, at de skal betale penge for det. Demå nu betale de 30.000 kr., men dermed er det ikke slut. En danskmand fortæller således til Søndagsmagasinet, at der efter 3 månederdukkede endnu en regning op. Vejle-parret krævede nemlig yderligere53.000 kr. for diverse udgifter, ellers måtte pigens familie gå frahus og hjem.

Søndagsmagasinet fortæller også, hvordan de thailandske pigerhar følt sig som prostituerede og måttet gå i seng med flere mænd,indtil de fandt en dansk mand, der ville betale de 30.000 kr. Defølger sig snydt og sidder nu tilbage i Thailand med en bundløsgæld. Andre kan fortælle, at de har betalt de 30.000, men aldrigfået rejsen til Danmark.

Ingen af de thailandske kvinder i Danmark. tør fortælle om deresoplevelser, da de frygter repressalier.

Vejle politi har forsøgt at gå ind i sagen, men hidtil udenheld.

Se mere om sagen i Søndagsmagasinet søndag aften kl. 21.12.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk