Danskere dyster i onani

I dag bliver der for første gang herhjemme holdt en onani-maraton - den skal få os danskere til at tale om onani. 80 mennesker har tilmeldt sig.

Mand med bar overkrop (Foto: Mateusz Atroszko © Stock Xchng)

Når solen i eftermiddag bager ned over Danmark, vil der med sikkerhed være mange, der stønner en anelse over de høje temperaturer udenfor.

I nogle lokaler vest for København er der til gengæld omkring 80 mennesker, der trækker inden for i knap så oplyste lokaler - og stønnen vil der med garanti være nok af. MediaLinks:

I dag åbnes dørene nemlig for Danmarks første onani-maraton - det såkaldte Masturbate-a-thon Copenhagen 2008. Her skal de indtil videre 80 tilmeldte deltagere dyste i kategorier som "flest orgasmer" og "langtidsonani".

8 timers onanirekord

Verdensrekorden i langtidsonani ligger i øvrigt på cirka otte timer, så dagens arrangement kan godt komme til at trække ud, selvom det officielt slutter klokken 20, fortæller sexolog Pia Struck.

Hun har blandt andet holdt orgasmekurser for kvinder de seneste syv år og er initiativtager til den danske udgave af Masturbate-a-Thon, der er en amerikansk opfindelse.

- Onani er et kæmpe tabu herhjemme, og det er ikke noget, man taler med sine venner om. Mange føler også en stor skam, når de onanerer. Jeg vil gerne have danskerne til at tale om onani og fjerne denne skam, siger Pia Struck til dr.dk.

Kontrollant tæller orgasmer

Deltagerne ved dagens maraton føler dog næppe skam. De må i hvert fald finde sig i, at der i hvert "onani-rum" vil være en diskret maraton-kontrollant, der for eksempel sørger for at tælle antallet af orgasmer.

Det er altså ikke alle og enhver, der kan være med på en kigger, og kontrollanten har da også tavshedspligt. Til gengæld er der intet hemmeligt over vinderne i de forskellige kategorier. De kåres senere i dag, hvor de blandt andet kan vinde sexlegetøj.

Interesserede kan i øvrigt stadig møde op og tilmelde sig frem til klokken 14, hvor dørene lukkes til swingerklubben Swinglands lokaler i Ishøj, hvor løjerne holdes.

Maratonen er også en pengeindsamling, og pengene går i år til Aids Fonden og Sex og Samfund.

Facebook
Twitter