Danskere flokkes til Humac for at bytte opladere

Efter Kontant i går omtalte potentielt farlige opladere fra Apple, har danskerne fået travlt med at bytte dem.

De originale Apple-opladere i fokus er tobenede opladere, hvor stikbenene kan skilles fra resten af opladeren samt flade Apple-oplader til iPhone, iPad eller iPod. Foto af: Mogens Zender

Lange køer snor sig igennem Humac-butikker i Danmark dagen efter Kontants udsendelse om sikkerhedsbrist i både originale og uoriginale opladere fra Apple.

- Der har været rigtig travlt, der har været mange i kø med relation til det her, fortæller Michael Bech, administrerende direktør i Humac Danmark.

Hos Humac i Odense har folk stået i kø helt ud på gaden, og kunder i Humac Bruuns Galleri i Århus har også oplevet lange køer.

Humacs kundeservice melder ligesom butikkerne om usædvanligt mange henvendelser fra kunder.

De originale Apple-opladere i fokus er tobenede opladere, hvor stikbenene kan skilles fra resten af opladeren, samt flade Apple-oplader til iPhone, iPad eller iPod.

Se her, om dine Apple-opladere er blandt de modeller, som kan give stød, overophede og smelte.

Ombytningsprogrammerne vil køre i et års tid, vurderer Michael Bech, derfor behøver folk ikke stresse over at skulle ombytte opladere hurtigst muligt.

Kontant testede i gårsdagens program også uoriginale Apple-opladere, som har været forhandlet i virksomheden Sinox samt Føtex og Bilka. Disse kan ikke ombyttes i Humac-butikker.

https://www.facebook.com/DRNyheder/videos/1130061967044326/

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk