De første klip fra Khader-dokumentar

I dag har Christoffer Guldbrandsens dokumentarfilm om Ny Alliance premiere. Dr.dk har fået de første klip fra filmen, der vises på første gang på dr.dk, mandag i næste uge.

Naser Khader fører valgkamp i Hillerød. (Foto: Guldbrandsen-dokumentar © DR)

Det var egentlig ikke hans egen ide at følge det politiske parti Ny Alliances start.

Men da Naser Khader ringede og spurgte dokumentarfilminstruktøren Christoffer Guldbrandsen om ikke han ville følge partiet, var det en unik chance. Det er blevet til filmen "Dagbog fra Midten".

Nu kan vi på dr.dk vise de første klip fra filmen. Filmen blev i aften vist for presse, politikere og særligt inviterede.

Rend og hop

De kommer blandt andet til at kunne se, hvordan Nasser Khader reagerer, når han bliver udspurgt af en Se og Hør-journalist, som blandt andet vil vide, om Khader har haft en rengøringskone, der har arbejdet sort.

Khader ender med at bede journalisten om at rende og hoppe.

- Det er jo en hel uset adgang til et politisk forløb, og det har vist sig, at Ny Alliance er blevet noget, som alle danskere har en mening om. Derfor blev det et stykke Danmarkshistorie, som jeg fulgte. Og samtidig udviklede det sig helt uforudsigeligt. Det gør det vigtigt og interessant, siger Christoffer Guldbrandsen.

Premiere på nettet

Normalt vises dokumentarer først på tv, og bagefter kan du se dem på nettet. Som noget nyt lægges hele filmen ud på dr.dk dagen før den har TV-premiere tirsdag i næste uge.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk