De kristne vil forbyde nøgenbadning

Kristendemokraterne indleder badesæsonen med krav om forbud mod nøgenbadning på offentlig strand. Nudisme er ikke frisind, men forvisning af andre, mener de.

Kristendemokraterne vil ikke se badegæster på stranden, som Gud har skabt dem. De skal have badetøj på. Nøgenbadning skal være forbudt på offentlig strand.

Partiets politiske næstformand, Stig Grenov, ser bestemt ikke frem til en badesæson, hvor alle kan bade nøgne på alle danske strande, blot iført en dom fra sidste år. Da stadfæstede retten i Lyngby, at adamskostume på stranden er i overensstemmelse med dansk ret.

Voksne med uterlige tendenser

- Kristendemokraterne står som garant for borgernes frihed til at leve, som de selv vil, men denne frihed gælder også de borgere, der ønsker at være fri for det nøgne look. Der er således ikke tale om frisind, når nogle få mennesker med loven i hånd skal have lov til at udleve deres idéer i al offentlighed. For de borgere, der finder nudismen anstødelig, er der tale om udelukkelse og forvisning fra samtlige strande, skriver næstformand Stig Grenov i en pressemeddelelse.

- Det er nu ikke længere muligt med loven i hånd at beskytte sig mod voksne med uterlige seksuelle tendenser, der ønsker at lege ekshibitionister på stranden foran øjnene på ens børn, skriver han.

FacebookTwitter