De sælger sex mellem kaffetårene

De fleste har set en massageklinik med røde lamper i vinduet. Men hvad sker der i baglokalet, mens massagepigerne venter på det ringer på døren?

Pigerne her arbejder på en massageklinik i Valby, men hvad mon de snakker om i kaffepauserne mellem kundebesøgene

Alle arbejdspladser har et baglokale - et sted, hvor de ansatte kan få en kop kaffe og lade snakken gå med kollegerne. Også hos Pigerne - en massageklinik, som ligger et sted i Valby. P1's program Baglokalet har været på besøg på en almindelig onsdag.

I massageklinikkens baglokale er der en stor sofa, et bord og her bliver drukket kaffe og røget cigaretter - ligesom på mange andre arbejdspladser. Der er to piger på arbejde, to piger som er veninder og gode kolleger.

Kunderne er gæster

Når de sidder om bordet med en kop kaffe i hånden snakker de om mascara og andre helt almindelige ting, men når klokken ringer så er der en gæst på besøg. Det er sådan de omtaler kunderne.

- Vi kan have mellem ti og 30 gæster på en dag, så det er meget forskelligt, fortæller en af pigerne.

Gæsterne kan købe en lang række seksuelle ydelser - blandt andet har stedet en kælder med gabestok, pinebænk og kæder på væggene. Men det tænkerne pigerne ikke så meget på når de sidder i baglokalet.

- Det er jo sådan, at det ringer på døren, så er der en gæst og så går man ned og så kommer man tilbage og sidder her og drikker kaffe og spiser kage, fortæller massageklinikkens anden pige

Lader batterierne op

De mener, at de i deres arbejde hjælper en lang række mænd med at koble af fra en stresset hverdag. Direktører, politikere og enlige fædre, det er alle typer, der kommer på besøg og får ladet batterierne op.

Det samme sker for dem selv, fortæller de.

- Det er vores fridag. Pusterummet fra at komme væk hjemmefra, det er hernede. Så kan vi drikke kaffe og sidde og sladre, fortæller de. De kalder det deres venindetøsefnidder.

Ikke noget for alle

Glædespiger, kalder de sig, men ved godt at de har valgt et specielt erhverv. Kun den nærmeste familie og de bedste venner ved, hvad de laver. Og de er bevidste om, at det ikke er noget for alle og enhver.

- Der er nogen der kan begå sig og andre kan ikke. Man skal ikke tegne en lyserød historie, siger den ene af pigerne.

- Hopper du ind i det her fag når du er 21 år, så er du ikke bevidst om, hvad du går ind til, siger den anden.

Klokken og telefonen ringer en hel del og der er ikke så meget tid til at sidde i baglokalet på denne onsdag.

Baglokalet er en reportageserie, der sendes hverdag på P1

http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:53307dc9a11f9d08f0078d88