Detektiver i hælene på brudgom

Er der lig i lasten? Svigerforældrene er så bekymrede for datterens fremtid, at de får privatdetektiver til at følge i hælene på den kommende brudgom. Det er mest rigmandsforældre, som betaler for efterforskningen.

Er der lig i lasten? Svigerforældrene er bekymrede for datteren og lader detektiver følge i hælene på den kommende brudgom. (© Stock.xchng)

Frygten for, at datteren skal gifte sig med en fattiglus eller en kriminel får nu forældrene til at hyre privatdetektiver, som kan levere fakta om den kommende brudgoms fortid, skriver Nyhedsavisen.

- Vi bliver hyret inden brylluppet af svigerforældre. Opgaverne er kommet de sidste par år og uden datterens vidende. Opdager jeg lig i lasten, får datteren rapporten, siger Stig Andersen fra Dansk Ef­terforsknings Center.

Kollegaerne hos ISA Danmark og Jysk Detektivservice fortæller, at de fleste kunder til svigersønefterforskning er rigmandsforældre.

Spionkamera i soveværelset

Oven i det er der dukket en hel efterforskningsindustri i utroskab op. Hver femte kunde til spionudstyr er kvinder, der vil overvåge manden med hemmelige mikrofoner og kameraer skjult i røgalarmer.

- Kvinder vil have mig til at installere et kamera i soveværelset, da de tror, at deres mand har besøg af sin sekretær, siger Wassim Hassouni fra spyman.dk

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk