Dillonaier: - Kendte intet til Thorsen og PFA-forbindelsen

Rasmus Trads tidligere elskerinde, Carina Dillonaier, sagde i retten i dag, at hun ikke kendte noget til en tæt forretningsmæssig forbindelse mellem Trads og entreprenør Kurt Thorsen.

Rasmus Trads´ tidligere elskerinde, Carina Dillonaier forklaredei retten i dag, at hun ikke har kendt til en tæt forretningsmæssigforbindelse mellem PFA og entreprenør Kurt Thorsen.

Selv om hun har været med ved tre rejser til Spanien ogadskillige forretningsmøder med Thorsen og Trads fastholder hun, athun udelukkende har deltaget i sociale dele af sammenkomsterne.

Kurt Thorsen ser Carina Dillonaiers tilknytning til Trads som enlegalisering af samarbejdet mellem Thorsen-selskaberne og PFA -altså at Rasmus Trads ikke var den eneste i PFA, der kendte tilgarantierne, som PFA siden har hævdet.

- Hvis man flyver med sin chef til Spanien i privat-jet, blivermodtaget af spanske bankdirektører og en spansk borgmester, og atens chef efterfølgende ved festmiddagen sidder med ved højbordet,så må man have en eller anden fornemmelse af, at der er tale omforretningsmæssige relationer, har Kurt Thorsen sagt omforbindelsen.

Det var nødvendigt at sætte lys på Carina Dillonairs og RasmusTrads intime forhold i retten, da det stod på over en halvanden årsperiode, hvor Rasmus Trads og Kurt Thorsen i et eller andet omfanghavde et samarbejde.

Kurt Thorsen har tidligere vidnet, at Carina Dillonaier erblevet præsenteret som PFA-direktør André Lublins datter.

Men i dag vidnede hun, at hun aldrig er blevet præsenteretsådan.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter