DIN MENING: Er det ok at tilbyde gratis rejser for at få kvinder til at donere æg?

Sædbanken Cryos vil nu til at tilbyde danske kvinder rejser til sydens sol med alt betalt, hvis kvinderne donerer deres æg. Hvad mener du om det?

Den danske sædbank Cryos vil tilbyde 5.000 - 11.000 kroner samt en wellnessrejse til sydens sol til danske kvinder, der vil donere deres æg. (© Colourbox)

Unge danske kvinder kan i fremtiden få penge og rejser for at donere deres æg.

Den verdensomspændende danske sædbank Cryos vil nemlig nu til at tilbyde 5.000 - 11.000 kroner samt en wellnessrejse til sydens sol til danske kvinder, der vil donere deres æg.

Cryos har således netop oprettet et udenlandsk datterselskab for på den måde at omgå de danske regler, der forbyder salg og handel med æg, og som lægger et økonomisk loft på 2.400 kroner over betalingen til ægdonorer.

Ifølge direktøren for Cryos, Ole Schou, kommer tiltaget, fordi der er stor rift om de skandinaviske æg.

- Jeg ser intet uetisk i det. De danske regler er tåbelige og til skade for folk, og i øvrigt er det også diskrimerende, at man hjerhjemme gerne må handle med sæd, men ikke med æg, siger han til Jyllands-Posten.

Men hvad mener du? Synes du, det er i orden, at danske kvinder bliver tilbudt penge og gratis rejser for at donere deres æg?

Giv os din mening på Cryos nye tilbud herunder:

Facebook
Twitter