DIN MENING: Lav din egen nytårstale

Hvad ønsker du for din familie, for dig selv - og måske for hele det danske samfund i 2013? DR vil gerne høre dit bud på et nytårstale. Optag den her på siden.

Statsministerens nytårstale den 1. januar er typisk af politisk karakter, mens Dronning Margrethe forsøger ikke at blande sig i dansk politik, når hun taler til os danskere nytårsaften.

Men hvordan ville nytårstalen lyde, hvis det var dig der holdt den? Og den nødvendigvis ikke var politisk? Hvad har du på hjertet?

Hvis du skulle se fremad på 2013, hvilke drømme har du så? Og hvad ønsker du for din familie, for dig selv - og måske for hele det danske samfund?

DR vil gerne høre dit bud på et nytårstale. Du kan optage den her på siden, eller uploade en allerede færdig tale.

Nogle af nytårstalerne kommer i fjernsynet. Resten kommer her på siden.

Se med den 1. januar på DR1 fra kl. 17.50, hvor Dronning Margrethe fester med en nytårskur og statsminister Helle Thorning Schmidt holder nytårstale - og hvor din måske er med.

Du kan se nogle nytårstaler nederst på siden her.

Hvis du ønsker at indspille din egen nytårstale via dit web-kamera på computeren, så gå straks igang via "Optag din egen nytårstale" lige nede under denne tekst.

Hvis du allerede har optaget din nytårstale via f.eks. web-kameraet, din mobil eller dit almindelige kamera, så hop ned til næste kasse "Send video til dr.dk".

Brugernes videoer

(Vi opdaterer siden her et par gange om dagen med nye taler fra jer.)

TV-vært Emil Thorups nytårstale for 2012 og 2013