Dna-test afgør arv efter eneboer

En dna-test kan komme til at afgøre, om en fynsk spillemand er arving til omkring 1,25 mio. kr. Pengene blev fundet nedgravet omkring den jyske eneboer Jens "Lyn" Jensen bopæl efter hans død.

En dna-test kan komme til at afgøre, om en fynsk spillemand erarving til omkring 1,25 mio. kr., som den jyske eneboer Jens "Lyn"Jensen efterlod sig efter sin død i april.

Pengene blev fundet dels i den afdødes gemmer i en gammeljernbanevogn og dels nedgravet på den grund i Uhre ved Brande, hvorJens Lyn levede.

Bobestyrer, advokat Inger Højbjerg Christensen, har i dagaccepteret, at der bliver foretaget en dna-test, som kan fastslå,om Jens Lyn er far til spillemanden, Jørgen Bech Petersen. Der ersat en frist på et par måneder til undersøgelsen.

I weekenden blev omkring 250.000 kr. fundet ved møjsommeligtgravearbejde på Jens Lyns grund. De mange pengesedler - 100 og 500kr. sedler - sendes nu til Nationalbanken til optælling. De var såsammenklistrede og beskadigede, at den lokale bank overlod opgaventil Nationalbanken, som skal bruge en måned eller to påopgaven.

Mandag blev der foreløbig optalt 12.099 kr., som blev fundet iweekenden i form af mønter nedgravet på Jens Lyns grund.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk