DR erfarer: Drab i Næstved er rockerrelateret

Nattens drab i Næstved er sket som led i en verserende rockerkonflikt. Den dræbte er en yngre mand.

Politiet har afspærret et område i Næstved, efter at et rockerrelateret drab har fundet sted natten til mandag. (Foto: Kristina Herlev Wulff © DR)

Det skuddrab, der har fundet sted i Næstved natten til mandag, er relateret til en verserende rockerkonflikt. Det erfarer DR Nyheder.

Ifølge DR Nyheders oplysninger har den dræbte relation til den rockerfraktion, som hedder Westside Nation, som er brudt ud af rockergruppen Bandidos i løbet af sommeren og derfor ligger i konflikt med rockergruppen.

Ifølge DR Nyheders oplysninger er den dræbte en yngre mand.

Der har også været et andet skyderi i Næstved i nat. Ifølge DR Nyheders oplysninger var det skyderi også vendt mod Westside Nation.

Det er dog ikke slået fast, hvem der står bag skyderierne, men politiet arbejder ifølge DR Nyheders oplysninger ud fra en teori om, at det kan være Bandidos.

Drab fandt sted ved anden skudepisode

Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi modtog kort efter midnat natten til mandag en anmeldelse om, at der var afgivet flere skud gennem et vindue til en lejlighed på Kornbakken, hvor ingen personer blev ramt.

Godt en time senere modtog politiet dog endnu en anmeldelse om, at der var skudt gennem et vindue til en ejendom på Morsøvej. Da politiet nåede frem, fandt man personen, der var dræbt af skud.

Konflikten mellem Westside Nation og Bandidos har tidligere fået politiet til at lukke et rockerklubhus i Næstved, fordi man frygtede et angreb mod huset. Klubhuset er dog for nyligt blevet åbnet igen.

Desuden havde en brand i Rødovre Storcenter i begyndelsen af oktober også forbindelse til konflikten mellem Bandidos og afhopperne i Westside Nation, lige som en brand i et Bandidos-hovedkvarter i Helsingør i november menes at have forbindelse til samme konflikt.

Facebook
Twitter