Drab i Nakskov

Politiet i Nakskov er ved at undersøge et drab i et hus i Nakskov. Gerningsmanden dræbte een, mens en anden overlevede trods flere skudsår. Gerningsmanden er pågrebet.

Nakskov var i rammen om et mord. En blev dræbt, mens en anden slap med adskellige skudsår. (Foto: Hans Frederik © DR Regionalen)

Gerningsmand slog en ihjel under natligt pistoldrama på Lolland. En anden skulle også have været slået ihjel, men overlevede trods flere skudsår.

En mand gik mandag amok med en pistol på Sydlolland. Manden dræbte ved fire-fem-tiden en mand i et hus i landsbyen Brandstrup, inden han fortsatte hen til et andet offer, der blev såret af flere skud.

Friske spor

Gerningsmanden er blevet pågrebet. Kriminalinspektør Søren Ravn fra Nakskov Politi oplyser, at den formodede drabsmand blev pågrebet på det, han kalder "friske spor".

Motivet til drabet og drabsforsøget kendte Ravn mandag eftermiddag ikke. Politiet arbejder på at finde ud af, hvilke forbindelser der er mellem den dræbte, den sårede og den anholdte. Politiet i Nakskov er ved at undersøge et drab i et hus i Nakskov. Politiet er i øjeblikket ved at klarlægge findested og omstændigheder

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk