Drabstiltalt ville blot skræmme sin søster

Det var efter sigende i arrigskab, at en 27-årig mand slog sin storesøster ihjel i sin lejlighed sidste år.

Det var ikke, fordi han havde til hensigt at dræbe sin søster, da han jog en cirka 30 centimeter lang køkkenkniv igennem halsen på hende. Han følte sig blot presset og ville skræmme hende.

Det påstår en 27-årig mand tiltalt for drabet på sin seks år ældre søster i Københavns Byret mandag.

- Da jeg tog kniven, havde jeg ikke tænkt over, hvad jeg ville. Jeg ville bare give hende et chok. Det var i arrigskab, at jeg lavede et udfald med kniven - det var aldrig meningen, at jeg skulle ramme hende, siger han og tripper med fødderne.

Bytur på coke

Det var efter en lang bytur på kokain, at han stødte sammen med sin søster i sin lejlighed den 4. september 2011.

De skændtes om 3800 kroner, han skyldte hende efter en festlig tur på Skanderborg Festivalen sammen, da det pludselig løb løbsk.

- Jeg spyttede efter hende og ramte hende på ryggen, fordi jeg kom til et punkt, hvor jeg ikke havde mere at sige. Jeg havde fået nok, siger han.

Kom op at slås

Søsteren vendte sig om og stak ham én, hvorefter han slog igen med en knytnæve.

Slagsmålet tog fart, og begge endte op med at slås mod hinanden på gulvet, hvor hun fik fat i køkkenkniven, som han så tog fra hende.

- Jeg var helt fra den, da jeg havde stukket hende og så, hvordan blodet bare flød på gulvet, siger han og forklarer, at han så kom i tanke om, at hans to-årige niece stod ude i gangen.

Niece stod udenfor

- Jeg skyndte mig ud til hende og førte hende ind et rum ved siden, så hun ikke kunne se, hvad der var sket. Jeg dækkede hende til og gik så tilbage til min nieche for at sige farvel og bad hende blive i rummet, tilføjer han.

Det blev moren, der fandt søsteren liggende livløs på maven i lejligheden på Vesterbro, efter tiltalte havde skrevet en sms til hende om, at hun skulle skynde sig derover.

Tiltalte endte dog op med at ringe 112 kort tid efter og guidede selv politiet hen til ham, hvor han tilstod drabet.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk