Driller kongehuset ugebladene?

Ugebladene ramte butikkerne torsdag, og fredag fortæller kongehuset, at Mary er gravid. De driller, lyder det fra Se og Hør. Nej, vi gør ej, siger kongehuset.

Se og Hørs chefredaktør Kim Henningsen siger, at hoffet elesker at drille. (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Torsdag udkom ugebladene med rygterne om Marys graviditet, og dagen efter offentliggør kongehuset, at kronprinsparret venter tvillinger.

Det betyder ligesom ved parrets sidste graviditet, at ugebladene ikke kunne nå at få det glædelige budskab bekræftet, inden de udkom.

Se og Hørs ansvarshavende chefredaktør, Kim Henningsen, tror ikke, at tidspunktet for kongehusets offentliggørelse er helt tilfældig.

Elsker at drille

- Vi ved, at hoffet elsker at drille. Vi ringede for at få en kommentar, inden vi udkom, men de ønskede ikke at kommentere, siger han.

I Kongehuset afviser kommunikationschef Lene Balleby, at man har valgt at offentliggøre nyheden på en fredag for at drille ugebladene.

- Det er det rigtige tidspunkt for kronprinseparret at informere på og har absolut intet at gøre med ugebladenes deadlines, understreger kommunikationschef Lene Balleby.

Selvom graviditeten først er bekræftet fredag, skrev Se og Hør på forsiden af torsdagens udgave "Mary er gravid". Derfor er den dårlige timing ikke noget, som for alvor generer Se og Hørs chefredaktør.

- Der er vigtigere ting i verden, end hvor mange blade vi sælger. Og det er tvillingfødslen helt sikkert. Så vi glæder os først og fremmest over den glædelige nyhed, siger han.

Facebook
Twitter