Dronning Margrethe besøger prins Henrik på Rigshospitalet

Både dronning Margrethe og prins Joachim har her til eftermiddag besøgt prins Henrik på Rigshospitalet. Dronningen har nu forladt hospitalet igen.

Her ses dronningen til sin 77-års fødselsdag sammen med prins Henrik og prins Vincent. (Foto: henning Bagger © Scanpix)

Flere medlemmer af kongefamilien er her til eftermiddag ankommet til Rigshospitalet for at besøge prins Henrik, hvis tilstand er alvorligt forværret, efter han har ligget syg med en lungebetændelse.

DR Nyheders journalist ved Rigshospitalet, Stine Thomsen, fortæller, at prins Joachim ankom til hospitalet omkring klokken 15.50 sammen med sine to ældste sønner, prins Felix og prins Nikolai. Her kørte de direkte ned til hospitalets akutmodtagelse.

Omkring ti minutter senere ankom dronning Margrethe i en kronebil, der ligeledes kørte uden om journalisterne ved stedet og direkte ned til akutmodtagelsen.

Dronning Margrethe blev personligt budt velkommen med et håndtryk af en ansat på Rigshospitalet.

Omkring en time senere, lidt før klokken 17, forlod dronningen Rigshospitalet igen. Også prins Felix og prins Nikolai har forladt hospitalet.

Kongehuset kunne tidligere i dag i en pressemeddelse fortælle, at prins Henriks tilstand var alvorligt forværret. På den baggrund har kronprins Frederik afbrudt sit besøg til vinter-OL i Sydkorea og er på vej hjem til Danmark.

Facebook
Twitter