DR's retskorrespondent: Politiet og brandvæsenet er massivt tilstede på Christianshavn

Efter flere skyderier ved Christiania i København har politiet og brandvæsenet afspærret større områder af Christianshavn.

Politiet er massivt tilstede på Christianshavn i København, efter to betjente og en civil meldes såret.

Jagten er sat ind efter en gerningsmand, oplyser Københavns Politi på Twitter.

- Politiets store kommandovogn er ankommet, og brandvæsenet er også kørt derind, fortæller DR’s retskorrespondent, Trine Maria Ilsøe, der er på stedet.

Københavns Politi råder alle til at holde sig væk fra stedet, og et stort antal veje er blevet afspærret i området.

- Det er ikke kun Christiania, der er afspærret. Store dele af Christianshavn er spærret af. Det strækker sig ned til kanalerne, siger Trine Maria Ilsøe og fortæller, at der er kommet flere betjente til, mens hun har stået ved afspærringen til området.

Hele området bag Christiania er også afspærret - det vil sige også Refshaleøen - altså et kæmpe område, siger DR's journalist Louise Dalsgaard, som også er på gerningsstedet.

Ramt i hovedet og i benet

Skuddene faldt under politiets rutinemæssige arbejde på Christiania, skriver Københavns Politi.

Én af betjentene er ramt i hovedet, mens den anden betjent er blevet skudt i benet. Den civile er skudt i låret og ikke af politiet, skriver Københavns Politi på Twitter.

Københavns Politi vil ikke på nuværende tidspunkt udtale sig om skyderierne over for DR Nyheder. Ifølge politiet er der tale om en krisesituation.

De pårørende til betjentene er blevet underrettet, oplyser Københavns Politi på Twitter.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter