Druknet mand og båd fundet ud for Lynæs Havn

En far og to børn har været savnet siden søndag morgen, hvor de sejlede fra Frederiksværk.

Redningshelikopter i luften over Isefjord for at lede efter den forsvundne familie. Her set fra Nykøbing Sjælland. (Foto: MATHIAS ØGENDAL © Scanpix)

En båd er fundet ud for Lynæs Havn, og en mand er fundet druknet tæt på.

Det oplyser Nordsjællands Politi, der ikke kan afvise, at det hænger sammen med efterlysningen af en båd, der sejlede ud fra Frederiksværk søndag morgen.

Det oplyser politiet på Twitter.

- Der er netop fundet en båd ud for Lynæs Havn, ligesom en mand også er fundet druknet i nærheden. Vi kan ikke afvise, at det hænger sammen med efterlysningen af den båd, der sejlede ud fra Frederiksværk i går, skriver politiet.

En far og to børn har været savnet i godt et døgn. Børnene er 11 år og 13 år.

Siden søndag har politiet ledt efter de tre personer med både, helikoptere og dykkere i Roskilde Fjord.

Den druknede mand blev fundet mandag formiddag i strandkanten mellem Nykøbing Sjælland og Rørvig. Mere præcist blev han fundet ved Nakke, der ligger ud til Isefjorden.

Sejlede ud på en hyggetur

Der er også blevet søgt efter de savnede i løbet af mandag.

Faren og de to børn sejlede "ud på en hyggetur" søndag morgen omkring klokken 08.20.

Siden er der ingen, som har hørt fra dem. Politiet er ikke bekendt med, hvilken rute de skulle ud på, hvorfor man både leder syd og nord for Frederiksværk.

Derfor er områder i Roskilde Fjord, Isefjord og Kattegat blevet afsøgt.

Det er mandag formiddag sparsomt med oplysninger om sagen.

- Af hensyn til de pårørende har vi på nuværende tidspunkt ikke yderligere kommentarer, lyder det fra Nordsjællands Politi på Twitter kort før klokken 11.30.

Eftersøgningen af den lille familie har blandt andet baseret sig på meldinger fra skibe og både på vandet. De har meldt ind, hvor faren og børnene ikke er set, så man har kunnet indskrænke søgeområdet.

/ritzau/

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk