DSB: Al togtrafik indstillet til kl. 4 i morgen

Alle tog syd for Aarhus står stille indtil i morgen tidlig, oplyser DSB. Passagerer skal blive siddende indtil videre.

DSB indstiller al togdrift til kl. 4 i morgen. (Foto: Jakob Andresen © DR København)

Tusindvis af danskere sidder lige nu fanget i tog rundt omkring i landet efter stormen, og der kan de risikere at skulle blive siddende i timevis endnu.

På grund af stormen aflyser DSB nemlig alle tog syd for Aarhus H indtil kl. 04.00 tirsdag morgen, oplyser DSB på deres hjemmeside.

DSB: Bliv siddende i toget

Stormen har givet store skader på landets togsæt, køreledninger og skinner, og lige nu holder der ca. 50 tog rundt omkring i landet, som ikke kommer videre foreløbig.

- Lige nu anbefaler vi, at passagererne bliver siddende i toget, fordi det er for farligt at bevæge sig rundt udendørs i store dele af landet, skriver DSB på deres hjemmeside.

Når stormen er løjet af, og politiet mener, at det er sikkert at færdes på vejene igen, vil DSB begynde at hente de strandede passagerer i busser. Men der kan gå længe, før passagererne kommer ud.

- Hvornår vi kan begynde at hente passagererne, ved vi ikke noget om endnu, skriver DSB.

Store forsinkelser i morgen

Nord for Aarhus kører togene med små forsinkelser på ca. 10 minutter, men de mange strandede passagerer og aflyste tog vil betyde, at togtrafikken i morgen også vil være mærket af stormens efterveer.

Læs mere på DSBs hjemmeside.

Facebook
Twitter