Dyrk gerne sex i skoven

Du må gerne muntre dig med din partner i de danske skove, både med og uden tøj. Men der er dog regler, lyder det fra politi og Skov- og Naturstyrelsen.

Foråret er ved at vise sig fra sin pæne side. Og du må gerne dyrke sex i skoven, hvis trangen melder sig. (Foto: © pdufour, Stock exchange)

Bag urt og busk kan der sagtens ligge et kærestepar og dyrke sex. Og det er helt i overensstemmelse med love og regler.

En kvinde har ellers været i tvivl, og derfor skrev hun ind til Skov- og Naturstyrelsen, for at høre om hun måtte flytte soveværelsets glæder ud i skoven.

Vær stille

Svar og spørgsmål kan læses på nettet, og svaret er ja til sex i skov, men parret skal være hensynsfuldt og stille.

- Aktiviteterne må ikke have karakter af en støjende adfærd, det forbyder Adgangsbekendtgørelsen nemlig, skriver forstfuldmægtig Lars Bendix Poulsen til kvinden.

Kold aktivitet

Aktiviteten må kun foregå på veje og stier om dagen i private skove, men stort set overalt i offentlige skove, døgnet rundt og året rundt, lyder det.

- Umiddelbart vil jeg dog synes, at det må have været en kold oplevelse her i vinter med ned til -20 C, skriver den forstfuldmægtige, som også har gode råd.

- I øvrigt vil jeg foreslå, at man vælger en blød skovbund fx mos eller bløde blade. Nok kan nogle lide smerte, men en gang sitkagran stikkende i numsen eller myrer og andre insekter, der bider/stikker, er nok ikke det, de fleste synes, er behageligt, skriver han.

Tag tøjet med hjem

Lars Bendix Poulsen advarer folk, der er til sex i skoven, om at efterlade tøjet.

- En særlig slags sex er, hvor træerne bruges på en sådan måde, at man efterlader tøj. Det er vel i sig selv harmløst, men det medfører udgifter for ejeren til at fjerne klæderne, derfor er det forbudt at efterlade klæderne, skriver han.

Vær diskret

Også politiet giver sin velsignelse til personer, som ønsker at dyrke kødets lyster blandt træerne.

- Sex i skoven er ganske lovligt, så længe det ikke generer nogen, siger Michael Hansen, som er politiassistent ved Københavns Politi, til DR Nyheder.

- Hvis du gør det diskret bag en busk og et stykke inde i skoven, er det tilladt, men du må selvfølgelig ikke gøre det helt offentligt ude på cykelstien.

Hvis du sørger for at holde dig udenfor synsvidde og lader være med at genere forbipasserende, er der ikke tale om overtrædelse af blufærdighedsloven, vurderer Michael Hansen.

En vurdering

Hvis parret alligevel bliver anmeldt, må politiet se på sagen.

- Hvis man skal kigge godt efter for at se det, så er der ikke tale om blufærdighedskrænkelse. Men det vil være en vurdering i den enkelte sag, siger Michael Hansen.