Efter drab på eks-bandeleder: Politiet efterlyser vidner med billeder på telefonen

Ingen er anholdt efter drab på radiovært og eks-bandeleder Nedim Yasar.

Bogen "Rødder - en gangsters udvej" udkom i går - dagen efter at Nedim Yasar blev dræbt. Her fortæller Nedim Yasar sin historie til journalist og forfatter Marie Louise Toksvig. (Foto: BAX LINDHARDT © Scanpix)

Politiet vil stadig gerne høre fra vidner, der kan have set noget, som kan føre til opklaring af sagen om drabet på den tidligere bandeleder og radiovært Nedim Yasar.

Han blev skudt for to dage siden, efter at han havde deltaget i en reception i anledningen af udgivelsen af en bog om hans fortid i bandemiljøet.

For som tingene står nu, er der ingen anholdte i sagen. Det siger Torben Svarrer, politiinspektør ved Københavns Politi.

- Det er begrænset, hvor meget nyt vi har at sige om efterforskningen i sagen. Der er efterforsket meget massivt lige siden drabet, og vi har også fået flere henvendelser fra borgere, fordi vi har efterlyst vidner, siger han.

Politiet vil særligt gerne høre fra vidner, der har været i området omkring Hejrevej i Nordvest mandag aften fra lidt i 19:30 og femten minutter frem.

For nogle vidner har set en fyr klædt i mørkt, som politiet er interesserede i, fordi han kunne ligne en på flugt - også selvom mange går klædt i mørkt tøj.

Efterlyser folk med billeder eller video på telefonen

- Der kan også være nogen, som ligger inde med optagelser af film eller billeder på telefonen. Der kan ligge noget på det, vi måske kunne bruge. Vi er interesseret i al hjælp, siger Torben Svarrer.

Han fortæller, at gerningsmanden efter politiets vurdering er flygtet til fods ad Hejrevej via Glentevej og så videre til Vibevej i retning mod Borups Allé.

- Vi ved ikke, hvordan flugten er foregået videre. Om han er fortsat til fods, på cykel eller i bil, siger Torben Svarrer.

Politiet oplyser, at manden har været iført mørk tøj, men at politiet endnu ikke kan sige mere om et signalement, fordi det ikke ligger 100 procent fast.

Om drabet udspringer af Nedim Yasars offentlige ytringer, hans fortid i rocker-bandemiljøet eller noget helt tredje er alt for tidligt at sige noget om.

- Alt er åbent. Der kan være mange ting, der spiller ind, og vi er nødt til at være helt åbne for, hvad der kan være motivet her, lyder det fra politiinspektøren.