Efter Se og Hør-sagen: Tv-værter dropper Billed-Bladets gallafest

Kåre Quist fra TV Avisen og Stéphanie Surrugue fra ”Kulturen på News” har begge meldt afbud til aftenens fest, hvor Aller er vært.

Kåre Quist er blandt de tv-værter der i aften bliver væk fra Billed-Bladets gallafest. (Foto: Agnete Schlichtkrull © Type 1)

De seneste dage har Kåre Quist som vært på TV Avisen været med til at dække den verserende sag om Se og Hør.

Derfor har han valgt ikke at deltage i Aller-koncernens årlige gallafest "Billed-Bladet TV-Guld" i aften, hvor han ellers er nomineret i kategorien årets bedste mandlige vært.

- Lige præcis i år falder sagen sammen med festen, og derfor har jeg valgt at udskyde festen et år. Jeg kommer gerne næste år. Smokingen er renset, skoene er pudset og så må det blive næste år, jeg skal feste igennem med Billed-Bladet, siger han i et interview med DR.

Kåre Quist understreger, at han altid har haft et godt forhold til ugebladet, deres fotograf og journalister, så han ville egentlig gerne med. Alligevel melder han fra.

- Sagen kører lige nu, og derfor er det dårlig timing. Det er mærkeligt at sidde og spise, mens sagen udvikler sig, forklarer han.

Aller-koncernen ejer både Se og Hør og Billed-Bladet. Førstnævnte har de seneste dage været i vælten, efter det er kommet frem, at ugebladet angiveligt betalte en kilde med tilknytning til Nets mod at få kendte og kongeliges kreditkortoplysninger.

Først og fremmest journalist

Stéphanie Surrugue, der er vært på "Kulturen på News", deler Kåre Quists betragtninger.

Hun opfatter først og fremmest sig selv som journalist før rollen som tv-vært og kendis.

- Jeg har dækket sagen fra væg til væg på Kulturen på News, og det kommer jeg sikkert til at blive ved med. Derfor synes jeg, det er lidt for surrealistisk at dække Aller-sagen med den ene hånd og stå i kjole og drikke Aller-champagne med den anden hånd, siger hun.

Ingen af de to værter er blevet bedt om at blive væk.

Ifølge politiken.dk har både mediedirektør hos DR, Gitte Rabøl, og nyhedsdirektør på TV 2, Michael Dyrby, ladet medarbejderne selv bestemme, om de har lyst til at deltage ved arrangementet.

Aller-ledelse bliver væk

Over for politiken.dk fortæller Billed-Bladets chefredaktør, Annemette Krakau, at antallet af afbud ikke er højere i år end tidligere.

Udover de to nævnte tv-værter, udebliver Aller-ledelsen ligeledes efter de seneste dages massive omtale af Se og Hør, der også er ejet af Aller.

Facebook
Twitter