Efter tre skudepisoder mandag: Fem mænd er anholdt

Politiet har i alt anholdt fem mænd i forbindelse med skyderierne mandag.

Politiet slog til i Husum mandag aften og anholdt fire personer i forbindelse med skudepisoden i byen tidligere på aftenen, rapporterer Local Eyes. (© Local Eyes)

Politiet har i alt anholdt fem personer i forbindelse med skyderierne mandag, hvor der blev skudt tre gange i hovedstadsområdet: Først i Bagsværd, så i Hvidovre og senest i Husum, hvor en 23-årig mand blev ramt i ryggen.

Der er tale om én anholdt i forbindelse med et skyderi i Bagsværd, hvor der blev skudt mod en 17-årig dreng foran et pizzeria. Han blev ikke ramt, og han har efter politiets oplysninger ikke tilknytning til bandemiljøet.

- Jeg kan bekræfte, at der er en, der er anholdt. Jeg kan ikke fortælle, hvor stærk mistanken er mod ham, for det er vi ved at arbejde, siger vagtchef Kim Madsen, til DR Nyheder.

Personen blev anholdt omkring klokken 17 i det storkøbenhavnske område.

Senere på aftenen blev yderligere fire mænd anholdt i Husum, bekræfter Københavns Politi over for DR Nyheder.

23-årig er stabil

Den 23-årige befandt sig i det fri på vejen Gadelandet i den københavnske bydel, da der blev skudt mod ham. Politiet fik meldingen om skyderiet kort før klokken 20.00.

- Han transporterede sig selv til Rigshospitalet, fortæller vagtchef Dannie Rise til ritzau.

Først på natten til onsdag meldte politiet ud, at offerets tilstand er stabil, men at han ligger fortsat på operationsbordet.

Den 23-årige mand blev ramt af skud i brystet, men politiet ved ikke, om han er blevet ramt forfra eller bagfra.

De to skudepisoder var to af dagens tre episoder. Først på aftenen blev der affyret mindst 10 skud mod to parkerede biler ved et klubhus, som tilhører rockerklubben Bandidos i Hvidovre.

Politiet kan ikke bekræfte, om skudepisoderne i Bagsværd og Husum har relation til den verserende bandekonflikt.

Se flere billeder på localeyes.dk

Facebook
Twitter